Stolt över leveransen till Inxide – ett ambitiöst företag som utvecklar och producerar smarta kompositlösningar. Först blev det en snygg, tydlig PPT-presentation som presenterar företaget på ett bra sätt. Sedan blev det en make over av deras webbplats inxide.se.

Det hela började i somras med en förfrågan om en företagspresentation i power point. Insåg direkt att det här var ett jobb där jag behövde Ulla Emanuelson Grafisk Design vid min sida. Hon fixade form, bilder och ”det tekniska” medan jag tog fram innehåll/budskap och upplägg. Kunden blev nöjd och gav oss ännu ett uppdrag: Att göra om deras webbplats.

Att skriva texter på engelska är en utmaning, särskilt när det rör ett område som är väldigt nischat. Men utmaningen var rolig och jag måste säga att jag är tacksam för mina gamla universitetsstudier i engelska! För att säkra språket och få den rätta känslan tog jag hjälp av Graham Burdick som putsade till texterna det sista.

Ulla har stått för webblösningen och skapat en struktur och form som är anpassad till mobiltelefoner och läsplattor. Så här ser startsidan ut:

Share:


About the AuthorPremium WordPress Themes