Om Baxna

Kommunikation på flera nivåer

Med mina texter vill jag lyfta fram det väsentliga, beröra och fånga läsarens uppmärksamhet. Det kan handla om ett intressant reportage, ett vasst pressmeddelande, en inspirerande annonskampanj, ett träffsäkert filmmanus eller något helt annat. Jag är van vid att snabbt sätta mig in i nya ämnen, att tänka brett och resultatinriktat. Vem ska läsa? Vad vill vi säga? Hur ska mottagarna lockas att vilja delta och veta mer?

Jag har även jobbat som kommunikatör i flera år, främst inom offentliga verksamheter, och har en stor bredd när det gäller både operativt och strategiskt kommunikationsarbete. Utöver att skriva utför jag:

  • Strategi- och kommunikationsplanering
  • Hantering av sociala medier
  • Publicering på webb
  • Fotografering – tar bilder som lyfter budskapet
  • Enklare webbfilmer

Enkla tips och smarta råd

I bland är det svårt att veta vilken typ av marknadsföring som är bäst. Vilka mediekanaler ska vi välja? Hur ska vi tänka? Vad blir mest kostnadseffektivt? Att lägga lite tid på rådgivning innan du drag igång ditt projekt är ofta klokt. Jag fungerar gärna som bollplank och hjälper till att planera upplägg, innehåll och genomförande.

Om mig

Baxna kommunikation startades 2006. Dessförinnan varvade jag under flera år journalistyrket med resor världen över, samt studier i bland annat språk (engelska och spanska) och medie- och kommunikationsvetenskap där jag har en fil.kand examen.

Vid sidan om mitt egna företag tar jag ibland kortare eller längre uppdrag/projektanställningar. Sedan 2009 har jag bland annat varit anställd deltid som kommunikatör på Innovatum Science Park, Uddevalla kommun, Film i Väst och IMCG. Dessa uppdrag har gett mig fler erfarenheter och nya kunskaper som berikar mitt egenföretagande!

Kommentera

Premium WordPress Themes