Om Baxna

Allt hänger ihop

Baxna kommunikation startades 2006 av mig, Malin Husár. Då hade jag jobbat som journalist i 15 år och det var dags att lämna en fast anställning som resereporter på Aftonbladet för att stå på egna ben. Det är ett val jag inte ångrar. Att jobba direkt mot mina kunder, i nära dialog, är otroligt kul och stimulerande.

Det skrivna ordet

Med mina texter vill jag lyfta fram det väsentliga, beröra och fånga läsarens uppmärksamhet. Det kan handla om ett intressant reportage, ett vasst pressmeddelande, en inspirerande annonskampanj, ett träffsäkert filmmanus eller något helt annat.

Enkla tips och smarta råd

I bland är det svårt att veta vilken typ av marknadsföring som är bäst. Vilka mediekanaler ska vi välja? Hur ska vi tänka? Vad blir mest kostnadseffektivt? Att lägga lite tid på rådgivning innan du drag igång ditt projekt är ofta klokt. Jag fungerar gärna som bollplank och hjälper till att planera upplägg, innehåll och genomförande.

Om mig

Under flera år varvade jag journalistyrket med resor världen över och studier i bland annat språk och medie- och kommunikationsvetenskap (fil.kand). Vid sidan om mitt egna företag tar jag ibland kortare eller längre uppdrag/projektanställningar. Sedan 2009 har jag bland annat varit anställd deltid som kommunikatör av Innovatum, Film i Väst, IMCG och nu senast av Uddevalla kommun. Dessa uppdrag har gett mig fler erfarenheter och nya kunskaper som berikar mitt egenföretagande!

Kommentera

Premium WordPress Themes